AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan Ve Murat Göktürk,AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar Kozaklı İlçe Başkanı Ahmet Ensonra Kozaklı ilçe Belediye Başkanı Erdoğan Çelik Kozaklı Ak Parti İlçe Yönetimi Ve Gençlik Kolları Yönetimi Kozaklı da ilçe Esnafını Ziyaret Ederek, Hayırlı İşler Dilediler. 

Kozaklı ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulunan Nevşehir Milletvekilleri Feralan ve Göktürk , esnaftan AK Parti’ye destek vermelerini istedi.
Kozaklı'da AK Parti Heyetine büyük İlgi...
Esnafları tek tek gezen Nevşehir Milletvekilleri ve AK Parti heyeti, Yerel seçimlerin kader seçimleri olduğunu belirterek, oynanan oyunlara karşı Başbakan ve Hükümette sahip çıkmalarını istedi.
AK Parti Nevşehir milletvekili Feralan,Kozaklı da Başkan Adayımız Erdoğan Çelik değil,Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan dır.Artık 30 Mart Yerel seçimleri sadece bir yerel seçim olmaktan öteye Bir Türkiye konusu olmuş ve oynanan kirli ve çirkin oyunları inşallah siz halkımız Milli iradesi sandıkta vereceği oylarla bozacakladır.Bir oyun bile büyük önem taşıdığı düşünülürse siz değerli halkımızdanda bu bilinçle iyi düşünüp oylarını kullanmaları dileğinde bulundu.