AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A.Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider'le AK Parti heyeti Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ı ziyaret ettiler.

 AK Parti Nevşehir Milletvekillerinden Acıgöl İlçe Ziyareti...

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A.Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ı ziyaret ettiler.

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ı makamında ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekilleri burada Başkan Ertaş'la görüşerek ilçe  sorunlarını dinledi.

Acıgöl Belediye Salonunda Başkan Ercan Ertaş'ın Nevşehir Milletvekilleri onuruna verilen yemekten sonra Makam odasına geçilerek Acıgöl İlçesi genel sorunları ve çözüm yollarına ilişkin bir süre toplantı yapıldı.

Toplantıda ilk gündem maddesi olarak Acıgöl atık su arıtma tesisi ile çevre belde ve köy bağlantıları konusunda kısa orta ve uzun vadeli çözüm arayışı üzerinde görüşüldü.


Toplantı sonrası Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, ilçelerine yapmış oldukları katkı ve desteklerden dolayı AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A.Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider'e teşekkür ederek günün anısına Plaket takdim etti.

Nevşehir Milletvekilleri ve beraberindeki Heyet daha sonra Başkan Ertaş'la birlikte Acıgöl Belediyesi Çim saha,Kapalı spor salonu ve kültür merkezi, ıslah edilecek yerler başta olmak üzere,İlçede tamamlanan ve inşaatı devam eden yerlerde incelemelerde bulunuldu.

Milletvekillerinin ziyaretine , Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri İsmail Cihan, Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman,AK Parti Acıgöl  İlçe Başkanı Ramazan Gül , AK Parti Nevşehir Belediye Meclis Üyesi Mali Müşavir Fatih Güneş,Çevre ve Şehircilik Nevşehir İl Müdürü Mehmet Çiçekİl Genel Meclis Üyeleri  ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri ile Mahalle ve köy muhtarları  eşlik etti.