Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan,Ebubekir Gizligider,Murat Göktürk beraberinde AK Parti Avanos İlçe Başkanı Serkan Feralan ve Avanos Belediye Başkanı Dr.Mustafa Körükcü Avanos Köy  ve Kasabalarına ziyaretlerde bulundular.

Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan,Ebubekir Gizligider,Murat Göktürk ile AK Parti Avanos İlçe Başkanı Serkan Feralan ve Avanos Belediye Başkanı Dr.Mustafa Körükcü Avanos Köy  ve Kasabalarına ziyaretlerde bulundular.

Avanos Köy ve Kasaba ziyaretlerine Nevsehir Milletvekilleri Ahmet Erdal FERALAN ,Av.Ebubekir GİZLİGİDER, Av.Murat GÖKTÜRK ,Avanos Belediye Baskanı Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ ,İl Genel Meclis Uyesi Mesut YILDIRIM ,Avanos AK Parti ilce Baskanı Serkan FERALAN ve AK Parti Avanos Yonetim Kurulu üyeleri katıldılar. Mahmat kasaba Kahvehanesinde Mahmatlı hemşehrilerimizle kasabayla ilgili konular görüşüldü. Merak edilen konuların başında , 2000 Nüfusun altındaki belediyelerin durumu ne olacak sorusu geldi. Konuya ilişkin Milletvekillerimiz Ekim ayında Meclisin açılışı ile bu konular çok detaylı ele alınacak memleketimiz için hangi durum hayırlı ise o olacaktır. Ama bu durumda bulunan yerlerin hizmeti artarak alması her durumda   sağlanacaktır dediler. Mahmatlar Kasabası Belediyesi de ziyaret edilerek .Kasaba Hakkında detaylı bilgi alındı.

  Milletvekillerimizin Avanos ziyaretleri kapsamında Paşalı Köyünde 20 Gün önce Şehit olan Emre YILDIRIM 'ın Baba ocağında babası Nuri YILDIRIM 'a taziyelerde bulunuldu. Daha sonra Avanos Paşalı köyü kahvehanesinde Köylüler ile sohbet edildi. Hayvancılığın geleceği ve tarım ile ilgili konular ele alındı. Sonrasında Kalaba Kasabası,Akarca Kasabası,Nevşehir'in örnek köylerinden biri olan Altıpınar Köyü,Kuyulukışla,İğdelikışla ve Ayhan'lar köyleri ziyaret edildi. Ayhanlar  sulama barajı göletinde incelemeler yapan milletvekilleri  seneye barajın sulama yapacağını insallah bereketli bir yıl olur temmenisinde bulunarak baraj goletinden ayrildilar. sonrasında Avanos İlçesinde bir toplantı yaparak calışmalarını bitirdiler. Çarşamba günü Kırşehir'de Cenazesi kaldırılacak olan , Cumhurbaşkanı  ve Başbakanın da katılacağı Neşet ERTAŞ'ın cenaze törenine katılacakları bildirildi.

 

Mahmat kasabası Paşalı Şehit Emre YILDIRIM Baba ocağı

Paşalı Köyü Kahvehanesi

KALABA Kasabası

Akarca Kasabası

Altıpınar Köyü

Kuyulukışla

İğdelikışla

Ayhan'lar Köyü