AK Parti Nevşehir Milletvekilleri , 1 Kasım seçimlerinde Nevşehir’in 62,75 oy oranı yakalamasında büyük pay sahibi olan sanayi esnaflarına teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri, 1 Kasım seçimlerinden sonrasında ilde Teşekkür turlarına başladı.

Nevşehir'den 26.Dönem milletvekili olarak seçilerek meclise giren AK Parti milletvekilleri, vatandaşlara teşekkür ziyaretlerine başladılar.

Ziyaretlerde AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ecz. Mustafa Açıkgöz, Av. Murat Göktürk ve Av. Ebubekir Gizligider ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver,Nevşehir Organize Sanayisini ziyaret ederek burada bir süre sanayicilerle sohbet etti ve esnafları ziyarette bulundular.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver,Nevşehir'de alınan sonuç sebebiyle teşekkür ettiğini ifade ederek, “Rabbime şükürler olsun ki böyle zorlu, sıkıntılı bir dört beş aydan sonra bize böyle güzel bir günü yaşattı. Bundan sonra Allah nasip kısmet ederse 7 Haziran’da hani dedik ya milletin verdiği mesajı anladık diye. İnanın teşkilat olarak milletimizin bize verdiği öğüdü tutacağız. Bize verdiği nasihati dinleyeceğiz. Bundan sonra ilk günlerdeki gibi samimi, İhlaslı, harbi bir şeyler yapma gayretinde olduysak bundan sonra da inşallah böyle olacağız” dedi.

AÇIKGÖZ : "Organize Sanayiinde İş Adamlarımıza istikrara ve güvene destek oldukları için teşekkürlerimizi Sunuyorum..."

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de, kazananın millet olduğunu ifade ederek, “Siyaset sadece siyaset yapmaktan ibaret değildir. Hele hele bu topraklarda siyaset yapmak siyasetten çok öte bir şeydir. Değerlerimizle, geleneğimizle, töremizle, geleceğimizle, inancımızla yapılacak iştir siyaset bu ülkede. Eğer bu millete güvenirseniz, bu millete inanırsanız milletimiz gerekeni yapıyor. Ne zaman ki bu milleti ihmal ederseniz, ne zaman ki bu milletten uzaklaşırsanız bu millet yine oldukça olgun şekilde cevabını veriyor. 7 Haziranda burada demiştim ki bizler şerrin ve hayrın nerede olduğunu bilemeyiz. Hükümde öyledir şer sandığımızda hayır, hayır sandığımızda şer vardır. O zaman şu cümleyi kurmuştum Allah bu sonuca bir hikmet gizlemiştir. Bize düşen bu hikmeti keşfetmektir. 5 ayda dersimize çok çalıştık. Ve gördük ki emekler boşa çıkmıyor. Milletimiz de dün bunu gördü ve bizi ödüllendirdi, taçlandırdı. Bir tek parti iktidarı ortaya çıktı. Unutmayalım ki kazanan millettir. Kazanan Türkiye’dir” diye konuştu.

Açıkgöz, Bugünden sonra Bismillah diyerek , Allahın izniyle Nevşehirli hemşehrilerimize layık olmaya çalışacağız tüm destek ve dualarınız için teşekkür ediyorum dedi.