AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, 25.dönem Milletvekilliği Genel seçimleri için oyunu kullandı.

Ak Parti İl Başkanı Tanrıver, Hacı Lütfi Pamukçu Ortaokul 1155 nolu sandıkta, oy verme işleminin başlaması ile birlikte ilk oyu kullanan isim oldu.

 Sabah Hacı Lütfi Pamukçu Ortaokuluna giden ve oradaki sandık görevlileri ile tek tek tokalaşan Tanrıver, 1155 nolu sandığa giderek oyunu kullandı.

25. dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinin hayırlar getirmesini temenni eden Tanrıver; “Demokrasi şölenine dönüşen bir seçim sürecini tüm arkadaşlarımızla birlikte huzur içerisinde tamamladık. Diğer seçim yarışında olan kardeşlerimizle dostça demokrasinin ruhuna uygun şekilde bir seçim propaganda dönemi geçirdik. Bugün ise sandığa gidip, ülkemizin önümüzdeki dönemde her alanda daha da ileri gitmesi, büyümesi, kalkınması ve güçlenmesini sağlayacak yeni bir hükümeti işbaşına getirmek için oyumuzu kullandık. Seçim sonucunun ülkemiz ve  aziz milletimize hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm kardeşlerimize saygılarımızı sunuyorum. Partimizin bu haklı davasına hizmet ederek bizleri yalnız bırakmayan tüm partili kardeşlerimize ve aziz halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.