Seçimlere sadece 36 gün kaldı…"

Nevşehir Sokaklarında ve Gönüllerde AK Parti

30 Mart Yerel Seçimlerin verdiği heyecan ile birlikte 23 Şubat 2014 tarihinde, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın teşrif etmesi üzerine Nevşehir AK Parti İl, İlçe ve Gençlik Kolları Teşkilatını derin ve tatlı bir telaş sardı.

Nevşehir de Sokakları AK Parti bayrakları ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın afişleri ile süslemeye başlayan AK Parti teşkilatı 23 Şubat 2014 tarihinde Nevşehir’e teşriflerini buyuracak Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ı, saatleri sayarak beklemeye koyuldular.

30 Mart Yerel Seçimlerinin de yaklaşması üzerine, Nevşehir AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, AK Parti İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları da hummalı bir seçim reklamı içerisine girdiler. Sokaklarda çoğunlukla Turuncu ve Mavi renklerle karşılaşan Nevşehir halkı büyük bir heyecan ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Nevşehir e geleceği 10 Mart gününü bekliyor.

Bu arada sizlerden gelen yoğun istek üzerine AK Parti'nin Uğur ışılka ın yorumladığı Dombıra uyarlamasındaki seçim şarkısını sizlerle paylaşıyoruz...