Ankara'da yarın düzenlenecek olan AK Parti "Aday Tanıtım Toplantısı"na Nevşehir il genelinden yoğun bir katılım sağlanması bekleniyor.

Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek olan AK Parti Aday tanıtım toplantısına katılmak için AK Parti Nevşehir İlçe ve belde Belediye Başkan adayları ile birlikte tam kadro otobüslerle Başkente çıkarma yapması bekleniyor.

AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasında; "Başta teşkilat mensuplarımız olmak üzere tüm Nevşehir halkımızın Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında yer aldığını biliyor ve çalışmalarımızı bu doğrultuda büyük bir imtina gözeterek sürdürüyoruz. Yarın bizler için çok heyecanlı ve mutluluk duyacağımız bir gün olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından başta Nevşehir'imiz olmak üzere ilçe,belde başkan adaylarımız ve tüm illerimizin belediye başkan adayları sahnede tüm Türkiye'ye tanıtılacak. Partimizin üst organlarının yaklaşık üç aydır üzerinde çalıştığı 11 maddelik yerel seçim manifestomuz, beyannamemiz liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından okunarak, 31 Mart Yerel Seçimleri'ndeki vizyonumuz belirlenecek." dedi.

Açıklanacak olan 31 Mart Yerel Seçim Manifestonun ardından AK Parti olarak 1 Şubat itibarıyla çalışmalara hız kazandıracaklarını ve bütün mecralarda sahaya ineceklerini kaydeden Açıkgöz, "AK Parti olarak, seçim kampanya sürecimizi bu yıl 60 gün boyunca sürdüreceğiz. Kampanyanın tüm süreç çalışmalarını Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezinden gelecek talimatlar ışığında sahada uygulayacağız. Ben şimdiden aday tanıtım toplantımızın ve seçim manifestomuzun şehrimize, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, yarınki aday tanıtım toplantımıza Nevşehirli tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Açıkgöz: 'Tüm Halkımızı Davet Ediyorum!

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantımıza, AK ŞÖLENE tüm halkımız davetlidir. 

Tarih: 31 Ocak 2019
Yer:Ankara Spor Salonu
Saat: 10:00