AK Parti Nevşehir AR-GE Başkanı Mustafa Kurugöllü ve Bilgi İşlem ve Eğitim sorumlusu Hatice Zedelenmez, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Elektronik Belge Sistemi eğitimine katıldı.

 AK Parti Ar-Ge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem başkanlığında 81 ilden AR-GE başkanlarının katıldığı ve  AK Parti’nin  1 Mart itibarıyla hayata geçirilmeyi hedeflediği Elektronik Belge Sistemine ilişkin bilgiler aktarıldı.

AK Parti Nevşehir AR-GE Başkanı Mustafa Kurugöllü, AK Parti tarafından 2 ay önce denemeye alınan ve AK Belge olarak da isimlendirilen Elektronik Belge Sistemi ile Genel merkez ile ilgili yazışmaların tek bir tuş ile tüm teşkilatlara anında ulaşabileceğini dile getirerek, AK Belge  ile zaman kaybının yanı sıra kağıt kullanımının da ortadan kalmasıyla birlikte ciddi bir ekonomik getiri sağlanacağını belirtti. AK Belge ile ciddi bir arşivin de ortaya çıkacağını ve kurumsal olma yolunda ciddi bir adımın daha atıldığını ifade eden Kurugöllü, belge kaybının da önüne geçecek bu sistemin daha rahat bir çalışma ortamının da oluşturulmasında dinamik bir güç oluşturacağını ifade etti.