AK Parti İl Başkanı Av. M. Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve beraberindeki parti il yönetim kurulu üyeleri Nevşehir'de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz gün Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ile Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan AK Parti heyeti bugünde sırasıyla Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi , GÖRBİR Nevşehir şubesi, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Esnaf ve sanatkarlar Odalar Birliği ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti'ne nezaket ziyaretlerinde bulundular.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Avukat M. Rauf Yanar, sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek, bu kuruluşların demokrasinin yerleşmesinin en önemli unsurları arasında yer aldığını ifade etti.

AK Parti Heyeti STK temsilcileri ile görüşerek karşılaştıkları sorunları ve hükümetten beklentilerini dinlediler. Ziyaretler sırasında, Nevşehir'in sorunlarının ortak akılla çözümleneceğini belirten AK Parti İl Başkanı Yanar, "Bizler Nevşehir'in sorunlarını ortadan kaldırmak için istişare ediyor, her fikri dinliyoruz" diye konuştu.

Yanar: "Şehrimizin tüm dinamikleri ile istişare etmeye devam ediyoruz."

İl Başkanı Yanar sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımlarda, gerçekleştirdikleri ziyaretlere ilişkin olarak şu açıklamalarda bulundu; "Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal AY’a teşkilatımız ile birlikte ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Ardından Teşkilatımız ile birlikte Gör-Bir Derneği’ni ziyaret ederek,Gör-Bir başkanı Erol MUTLU ve Başkan yardımcısı Mahmut KEMIKKIRAN’a Saat ve Baston hediyelerinde bulunarak ,kendileri ile istişare ettik. Peşisıra Esnaf ve sanatkarlar oda başkanı Mehmet ERGİN’i ziyaret ederek güncel konularımız ve esnaflarımız hakkında istişarelerde bulunduk.

STK ziyaretlerimiz kapsamında Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkanı Şerafettin ARSLAN’ı teşkilatımız ile birlikte ziyaret ederek memleketimiz için istişarelerde bulunduk. Daha sonra Esnaf ve sanatkarlar Odalar Birliği Yeni başkanı Mehmet PINARBAŞI’nı teşkilatımız ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizde bulunduk. Son olarak Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram EKICI’yi teşkilatımız ile birlikte ziyaret ederek EKICI ve yönetimi ile istişarelerde bulunduk" dedi.