AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, seçim hazırlıklarını anlatarak, seçime hazır olduklarını kaydetti. TANRIVER, “Bu ilk defa halkın seçtiği seçimi halkın seçtiği seçimi sizlerle beraber yaşayacağız. AK Parti olarak biz bu seçimlere çok ciddi bir şekilde çalışıyoruz. Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. AK Parti olarak bir aydan beri yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Her ne kadar dışarıdaki çevrelerden bir seçim çalışması yapılmıyor gibi görünse de biz kendi içerimizde çok tutarlı bir şekilde çalışmamızı yapıyoruz. Çünkü bu seçim bizim için çok önemli bir seçim. Sayın Başbakanımıza vefamızı gösterme adına bu seçim bizim açımızdan çok önemli. İnşallah 10 Ağustos 2014 pazar günü yapılacak olan seçimlerde Nevşehirli halkımızın teveccühleri ve Hür İradesiyle Cumhurbaşkanlığı koltuğuna Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ı oturtacaktır.

 

“BU ÜLKEYİ HAK ETTİĞİ YERE İNŞALLAH BU AK PARTİ KADROLARI GETİRECEKTİR”

Teşkilat olarak dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi olduklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Tanrıver, AK Parti kadrolarının ülkeyi hak ettiği noktaya getireceğine dikkat çekerek “Çok güçlü ve geniş bir ekibiz. Sayın Başbakanımızın da ifadesiyle dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşunun mensuplarıyız. Dünyanın en büyük ailesinin fertleriyiz. Bu teşkilat içerisinde yer almaktan hepimizin çok mutlu olduğunu ifade etmek istiyoruz. Bizim ayrımız gayrımız yok. Makam mevki kaygımız yok. Görevde bizler olabiliriz yarın başka bir arkadaşımız olabilir. Daha evvel de başka arkadaşlarımız görev aldı. Orada gördük ki eski yeni ayrımı olmaksızın o yemekte bir araya geldik. Gayet güzel bir görüntüyü ben Nevşehir’e verdiğimiz kanaatindeyim. Biz bir dava uğruna bu çatı altındayız. Bu ülkeyi hak ettiği yere inşallah bu ak parti kadroları getirecektir” diye konuştu.

“SANDIK MÜŞAHİTLERİMİZ EĞİTİMLERİNİ YAPTILAR”

Seçim hazırlıklarının gayet iyi geçtiğini anımsatan Tanrıver, seçimde sandık başında çalışacak olan sandık müşahitlerine eğitim verdiklerini kaydederek, “Şu anda iyi geçiyor. Seçime hazırız. Bizim namusumuza teslim edilen oyların bir yere kaymaması için de bütün arkadaşlarımızı tekrar tekrar bir eğitimden geçirdik. Seçim işleri başkanlığımız son on günde bütün ilçelerimizde sandık müşahitlerimizin eğitimlerini yaptılar. Tabi seçimin sükunet içerisinde geçmesi, dostluk içinde geçmesi için AK Parti olarak elimizden geleni yapacağımızı taahhüt ediyoruz. Çıkacak sonuca bu ülkede yaşayan bütün insanlar gibi bizler de razıyız. İlk turda iyi netice ile kapatacağımıza inanıyoruz. Yapılacak seçimlerin hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.” Açıklamasında bulundu.

Tanrıver, basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.