AK Parti Nevşehir Teşkilatı, tüm kadroları ile AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetim Başkanlığı’nda Kayseri’de düzenlenen 4. Yerel Yönetimler İstişare Toplantısına katıldı.

Kayseri’deki Fier Butik Otel’de gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Yerel Yönetimler Başkanı Sami Demirses’in, yanı sıra AK Parti İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı ile Kadın ve Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanları katıldı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet ali Tanrıver yaptığı açıklamada, AK Parti’nin  Yerel Yönetimlerinin çalışmalarındaki etkinlik ve verimliliğinin artırılması belediyeler arasında  bilgi ve  tecrübe paylaşımının sağlanması ve  1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilecek  genel seçim öncesi yerel yönetim stratejilerini değerlendirmek maksadıyla düzenlenen toplantının oldukça verimli geçtiğini belirtti.

 AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında yapılan 4. Yerel Yönetimler İstişare Toplantısına 14 ilden İl Başkanları, İl Yerel Yönetimler başkanları, ile İl ve İlçe Belde belediye Başkanları, SKM ile Kadın ve Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanları  hazır bulundu.