AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı ve Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanlığından Avanos ilçesine Ziyaret gerçekleştirildi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Başkanı Sami Demirses ile AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Birimi Başkanı Semih Bilgili beraberinde bir grup heyet Avanos ilçesinde İlçe Başkanı, Belediye Başkanları, il genel meclisi üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri ziyaret ederek istek sıkıntı ve önerileri dinlendiler.

Avanos yerel yönetimler toplantısına AK Parti Avanos İlçe Başkanı Serkan Feralan,Avanos belediye meclis üyeleri Özkonak,Çalış,Kalaba belediye başkanları ,belediye meclis üyeleri katıldı. 

Avanos AK Parti ilçe binasında gerçekleştirilen toplantıda 30 Mart seçimlerinden bu yana yapılan çalışmaların sunumunu yaptılar. Ayrıca AK Partiye üyelik ve yaklaşan Genel seçimler değerlendirildi.

Toplantıya İl Bşkan Yardımcısı Sami Demirses Başkanlığında Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Bşkanı Semih Bilgili ve il yerel yönetimler Bşkan Yardımcısı Metin Sertbakan dakatıldı.