AK Parti Nevşehir İlçe Teşkilatı Kongre sürecinde delege seçimlerini tamamladı.AK Parti Nevşehir Koordinatör Milletvekili Yaşar KARAYEL' in ve Nevşehir Milletvekillerinin de katılımda gerçekleşen delege seçimlerinde dün ilçeler bugünde beldelerde tamamlandı.

Delege seçimleri sonrası bir açıklama yapan AK Parti Nevşehir İlçe Teşkilat Başkanı Salih Açıkgöz "Öncelikle yoğun katılımlarından dolayı Nevşehir,İlçelerimiz ve beldelerimizde bulunan tüm üyelerimize ve bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan AK Parti Genel Merkez Nevşehir Koordinatörü Yaşar Karayel e,Nevşehir Milletvekillerimize  ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver’e teşekkür ediyorum. Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan sandığı 5. Olağan Kongremize giderken üyelerimizin önüne koyduk ve yapılacak olan kongremizde oy kullanacak delegelerimizi tespit ettik.Yapılan delege seçimlerinin partimize, ülkemize, Nevşehirimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

AK Parti ACIGÖL İlçe Başkanlığı tarafından 4 mahalle ve köy için kurulan sandık  delege seçimi yapıldı..

Delege seçimlerinde AK Parti ACIGÖL  İlçe Başkanı RAMAZAN GÜL’N delege listesi, tek liste halinde sandıklarda yer aldı.4 mahalle ve köy için kurulan sandıklarda AK Partililer, sandık başına giderek yeni delegeleri belirliyor.

4 mahalle  ve köy için kurulan sandıklarda Acıgöl İlçe Başkanlığının delege seçimlerini yaptıklarını açıklayan AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan GÜL, ;“Delege seçimlerine tek liste yer alıyoruz. Ben ve Belediye Başkanlarımız  tabi delegedir. 400 tane delege, bu seçimde seçilecek. Bütün üyelerimizi delege seçimleri konusunda bilgilendirdik. Üyelerimiz, bugün gelip demokratik hakkını kullanabiliyorlar” diye konuştu.
Öte yandan delege seçimlerinin ardından 1 Kasım ile 31 Aralık 2014 tarihleri arasında ilçe kongreleri yapılacak. Daha sonra AK Parti, 22 Kasım 2014 ile 22 Şubat 2015 tarihleri arasında da il kongresini gerçekleştirecektir dedi.

 

 

IMG-20141018-WA0006