Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi çalışmalarını hızlandıran AK Parti, hafta sonunda tüm Türkiye'de saat 14:00'de ‘Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ toplantılarını gerçekleştirdi.

 AK Parti Genel Merkezi tarafından organize edilen ve tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimiz Nevşehir'de de İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen "Sandığa Sahip Çıkıyoruz" toplantıları 22.06.2014 Pazar günü saat 14:00'de tüm sandık bölgelerinde yapıldı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver; "Cumhurbaşkanlığı seçiminde partimizin adayını ikinci tura kalmadan seçeceğimizden hiç bir kuşkumuz yoktur" dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, FİB Haber.Com a yaptığı açıklamada, seçimlerde partilerin sandığa sahip çıkmasının son derece önemli olduğunu belirtti.

Nevşehir'de seçimlerde sandık kurulunda görev yapacak kişilerle toplantı yaptıklarını ifade eden Tanrıver, şunları kaydetti:
"Partimiz, ülke genelinde aynı anda bu toplantıları yapıyor. Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir'in tüm Belde ve mahallelerinde sandık kurulu üyelerimizi ziyaret ederek 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz Toplantıları' gerçekleştiriyoruz dedi.

NEVŞEHİR SANDIĞINA SAHİP ÇIKIYOR...!

Konu hakkında FİB Haber Merkezimize açıklamalarda bulunan Kayseri Milletvekili ve Nevşehir İl Koordinatör Milletvekili Yaşar Karayel de; Nevşehir de Yaptığımız toplantılarda sandıklarda oy kullanacak seçmen ile irtibata geçilmesi, partiye üye yapılması, seçim günü görevlilerin sandık başında eksiksiz bulunması, sandıklara ve oylara sahip çıkılması gibi ana maddeler üzerinde duruldu. Sandığımız ve oyumuz bizim namusumuz. Dolayısıyla bizler sandığımıza ve oyumuza sahip çıkacağız." dedi.

 Nevşehir İl Koordinatör Milletvekili Yaşar Karayel ; "30 Mart yerel seçimleri Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde teşkilatlarımızın gayretli çalışmalarıyla elde edilen başarı, ülkemizi 2023 hedeflerine yaklaştıran önemli adımlardan biri olmuştur. Yeni Türkiye'nin inşası sürecindeki önemli aşamalardan biride Cumhurbaşkanlığı seçimleridir. Bu amaçla teşkilatlarımızın Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik gerekli hazırlıkları yapması, eksiksiz ve hiç bir aksamaya yol açmaması amacıyla Genel Merkezimiz tarafından organize edilen ve tüm Türkiye'de olduğu gibi bizimde Nevşehir de 22.06.2014 Pazar günü saat 14:00'de gerçekleştirdiğimiz ‘Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ adlı toplantımızda Sandık Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile belirlenen yerlerde bir araya geldik.

Yine dün aynı saatte bütün sandık yönetim kurulu başkanlarımız, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte o sandıkta oy kullanmakta olan milletvekillerimiz,  il yönetim kurulu üyelerimiz, ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları il, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları il, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri, tüm belediye başkanları, tüm belediye meclis üyelerimizde oy kullandıkları sandıklarda ‘Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ toplantılarıyla bir araya gelerek aynı çalışmayı gerçekleştirmişlerdir" dedi.