Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nevşehir İl Başkanlığı tarafından eğitim toplantısı yapıldı.

Kapadokya Kültür ve Sanat merkezinde düzenlenen eğitim toplantısına AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver,AK Parti Nevşehir Milletvekili A.Erdal Feralan,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Merkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz,Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün,AK Parti Nevşehir İl Seçim İşleri Başkanı Edip Avşar,AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar,AK Parti İl,İlçe ve belde teşkilatları, AK Partili Belediye Başkanları , sandık görevlileri ve kalabalık bir partili grubunun katıldığı toplantıda, sinevizyon eşliğinde eğitim verildi. Toplantıda sandık görevlilerine verilen eğitimlerle sandıklara sahip çıkılması istendi. 

Nevşehir merkez ve mahallelerindeki sandık görevlilerine, seçim günü sandık başında neler yapacakları konusuyla ilgili olarak verilen eğitim toplantısında AK Parti Nevşehir Milletvekili A.Erdal Feralan ve Belediye Başkanı Hasan Ünver sandıklarımıza sahip çıkıyoruz mesajı verdiler...
Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver, "Sandık eğitim toplantımızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. 
Bugün burada 10 Ağustos'a giden yolun son virajındayız. Sandık görevlilerimiz olarak sizler seçim günü sandık başkanı ile sandık başında görev yapacaksınız. O gün sabahın erken saatlerinde sandığın başında olup atılacak olan oylara sahip çıkmak gibi önemli bir göreviniz var. Bir anlamda 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sizin omuzlarınızın üzerinde olacak. Parti olarak sandık görevlilerimiz için her zaman toplantı, istişare yapan, eğitim veren bir teşkilatız. Bugüne kadar oylarımızı arttırarak geçirdiğimiz 8 seçimde sandık görevlilerimiz başarılı çalışmalara imza attı. 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde de bu başarıyı göstereceğinize, sandığa sahip çıkacağınıza inancımız tamdır. İnşallah göstereceğiniz bu başarı ile adayımız Recep Tayyip Erdoğan, ilk turda 12. Cumhurbaşkanımız olarak seçilecektir. Şimdiden sizlere bu kutsal görevde başarılar diliyorum." dedi. 

Başkan Tanrıver'ın konuşmasının ardından sandık eğitimi konulu sinevizyon gösterimi katılımcılara izletildi.