AK Parti Nevşehir’de 7 Haziran tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili genel seçimleri öncesinde birlik ve beraberlik içinde çalışıyor.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver başkanlığında Nevşehir’de genel seçimlere tek yumruk çalışıyor. AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayları, İl Yönetimi, Merkez İlçe Yönetimi, Gençlik kolları Yönetimi ve partililer birlik ve beraberlik içinde seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

AK Partili heyet gün içerisinde esnaf ziyaretleri ile seçim çalışmalarına devam ederken akşamları ise adeta bir miting havasında ev toplantılarında bulunuyor.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve yönetimi ise gün içerisinde mahalle mahalle, ev ev seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen program çerçevesinde seçim çalışmaları birlik ve beraberlik içinde yürütülürken AK Parti’nin bu şekilde tek yumruk halinde çalışması bazı kesimler tarafından gıpta ile bakılıyor.