AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 28 Şubat 2015 Cumartesi günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde temayül yoklaması yapılacak.
 
7 Haziran Genel Seçimleri için partilerine 55 milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapıldığını ifade eden Tanrıver, "11 Şubat'ta başlayan başvurular 20 Şubat'ta sona erdi. 55 tane milletvekili aday adayımızla temayül yoklamasını inşallah yapacağız" dedi.

AK Parti 
Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 28 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde milletvekili aday adayları son çalışmalarını yapıyorlar. AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adaylarının heyecanları ziyaretlerde dikkatlerden kaçmazken kendilerine destek istemeye devam ediyorlar.
 
AK Parti İl Başkanlığı tarafından yapılacak olan temayül yoklaması 28 Şubat Cumartesi günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak ve saat 10:00 ila 16.00 saatleri arasında yapılacak.

DEĞERLENDİRME GENEL MERKEZDE

Temayül yoklamasının yarın saat 10: 00-16:00 arasında Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacağını belirten Tanrıver, "Teşkilat mensuplarımızın oy kullanacağı temayülü yani bir diğer deyişle teşkilat yoklamasını Allah'ın izniyle gerçekleştireceğiz. Yapılacak olan yoklamanın ardından teşkilat mensuplarının oyları hiç açılmadan ve sayılmadan genel merkeze gönderilecek ve orada değerlendirme yapılacaktır. 7 Nisan tarihinde de adaylarımız inşallah kesinleşecektir. Aday adaylarımızın milletvekili adayı olabilmeleri için yapılacak olan ilk yoklamanın şehrimiz ve memleketimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Teşkilatlarımız kimi istiyorsa onu seçecektir ve adaletli bir yoklama olacaktır. Teşkilat mensuplarımızın, şehrimize ve memleketimize en fazla fayda sağlayacak olan isimleri seçeceğinden şüphemiz yoktur. Teşkilat mensuplarımıza her hususta olduğu gibi bu hususta da güvenimiz tamdır." Diye konuştu.