NEVŞEHİR/FİBHABER-Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kollarının organize etmiş olduğu ve ilk defa oy kullanacak gençlere yönelik "AK POSTA İLE KAPI KAPI" çalışmasının startı verildi.

    AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı 7 Haziran 2015 Genel seçimler öncesi Nevşehir'de 18-30 yaş arası genç seçmene ulaşıyor.

Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, www.fibhaber.com'a yaptığı basın açıklamasıyla, 7 Haziran Yeni ve Güçlü Türkiye ile Yeni Nevşehir yolunda Genel seçimler için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz dedi. 

"  Nevşehir Sana Emanet "

AK Parti Nevşehir  İl Gençlik kolları Başkanı Av. M.Rauf Yanar ‘Nevşehir Sana Emanet’ dedikleri projeyle, Nevşehir genelinde yaşayan 18-30 yaş arası tüm genç seçmene kapı kapı dolaşarak, onları milli iradelerine sahip çıkmaları için sandığa gönlünde yer edinmek için de AK Parti ye davet edecek. Çalışma kapsamında ilk kez oy kullanacak olanlarla il genelinde tüm genç seçmene ulaşmayı hedefliyoruz dedi. 

AK Parti Nevşehir'de Gençlerin Hedefi Genç Seçmen 

Skm çalışmaları kapsamında kapı kapı gezeceklerini gidilmedik adres bırakmayacaklarını söyleyen Yanar "Ak Gençlik Nevşehir olarak elimizden gelenin fazlasını yapacağımızı,teşkilatımız için tüm hassasiyetimizle çalışacağımızı tüm samimiyetimle ben ve arkadaşlarım adına söylüyorum.Her akşam ev ve hasta ziyaretleri gerçekleştiriyoruz büyüklerimizin hayır dualarını alıyoruz. Önceliğimiz ilk defa oy kullanacak kardeşlerimize ulaşmak.Skm çalışmaları kapsamında mahalle irtibat bürolarımızda Gençlik Kolları Mahalle Başkanlarımız ile toplanarak genç kardeşlerimizle daha yakından sohbet etme imkanı buluyoruz dedi.

‘GENÇ SEÇMENLERİN TÜMÜNE ULAŞACAĞIZ’

Tüm yönetim kurulunun her akşam sahada olduğunu ve artık seçime kadar durmadan seçmenlere ulaşacaklarının bilgisini veren Başkan Yanar, SKM programları dahilinde yapılan kapı ziyaretlerinde vatandaşlardan ve genç seçmenlerden olumlu tepki aldıklarını belirtti. Başkan Yanar, “Nevşehir Halkımız zaten kararını vermiş. Biz genç kardeşlerimizi milli iradelerine sahip çıkmaları için sandığa, gönlünde yer edinmek için de AK Parti’ye davet ediyoruz” dedi.