AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı yerel seçimler için çalışmalarına hızlı başladı. Bir taraftan sahada vatandaşlarla buluşan yöneticiler, bir taraftan da AK Parti seçmeninin nabzını tutuyor. Seçmenin nabzının tutulması ve vatandaşın sorun ve taleplerinin dinlenilmesi için AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı örnek bir çalışmaya imza attı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehirli seçmenleri tek tek telefonla arayarak, sorun ve talepleri dinledi. Parti binası toplantı salonunda yapılan telefon görüşmeleri ise gece geç saatlere kadar sürdü. Gece geç saatlere kadar süren telefon görüşmelerinde, 24 Haziran seçimleri başta olmak üzere 2019 yerel seçimleri ve seçmenin beklentileri soruldu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar açıklamasında; "Haftalık olağan toplantımızda, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte kendi sandıklarımız da oy kullanan seçmenlerimizi arayarak hasbihal ettik... 1 ay boyunca her hafta toplantılarımızda seçmenlerimizi aramaya devam edeceğiz. Hayırlara vesile olsun inşallah..." dedi.

AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, telefon görüşmelerinde ekonomi başta olmak üzere dış politika ve yapılacak çalışmalar hakkında seçmenin görüşmelerini aldı. Telefon ile yapılan görüşmelerde seçmenler, böyle bir çalışmanın yapılması ve halkın sorun ve taleplerinin dinlenmesinden dolayı AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar ve ekibine teşekkür etti.