Seçmenin nabzının tutulması ve vatandaşın sorun ve taleplerinin dinlenilmesi için AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı örnek bir çalışmaya imza attı. AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehirli seçmenleri tek tek telefonla arayarak, sorun ve talepleri dinledi. AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı yerel seçimler için çalışmalarına hızlı başladı.

Bir taraftan sahada vatandaşlarla buluşan yöneticiler, bir taraftan da AK Parti seçmeninin nabzını tutuyor.  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile yönetim kurulu üyeleri, 24 Haziran seçimlerinde oy veren vatandaşları telefonla arayarak görüşüyor. Yanar ve yönetiminin telefon görüşmeleri yaparken çekilen fotoğrafları, il başkanlığının sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Paylaşımda “Haftalık olağan il yönetim kurulu toplantımızda, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte kendi sandıklarımızda oy kullanan seçmenlerimizi arayarak Hasbihal ettik..Hayırlara vesile olsun inşallah.” ifadelerine yer verildi.

Parti binası toplantı salonunda yapılan telefon görüşmeleri ise gece geç saatlere kadar sürdü. Gece geç saatlere kadar süren telefon görüşmelerin de, 24 Haziran seçimleri başta olmak üzere 2019 yerel seçimleri ve seçmenin beklentileri soruldu.