AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, partisinde dönemin il başkanlığı görevlerinde bulunmuş Zafer İnanır, Erdal Feralan, Ersan Erkut ve Mehmet Ali Tanrıver’i makamlarında ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamasında, "Partimize büyük Hizmetleri olmuş geçmiş dönem il başkanlarımız Zafer İnanır, Ersan Erkut ve Mehmet Ali Tanrıver ile ayrıca geçmiş dönem vekilimiz olan Erdal Feralan’ı ziyaret edip geçmiş ve geleceğe dair istişarelerde bulunduk. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun inşallah... “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HERŞEY NEVŞEHİR İÇİN
AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, ziyaretlerinde birliktelikle daha güçlü bir Nevşehir mesajını yinelerken, “Sizlerin tecrübelerinize her zaman ihtiyacımız var, hep birlikte davamız için Nevşehir için en iyisini yapmakla mükellef olduğumuz unutulmalıdır. Bu kentin sorunları ortak birliktelikle hareket ederek çözüme kavuşacaktır. Şimdi birlik olma zamanıdır. Önümüzdeki seçimlerde yine sahalarda Nevşehir için hep birlikte en iyisini yapacağız” diye konuştu. 

GÖREVE HER ZAMAN HAZIRIZ

Konuşmaların ardından Zafer İnanır, Erdal Feralan, Ersan Erkut ve Mehmet Ali Tanrıver kendilerine düşecek görevlerde her zaman hazır olduklarını kaydederek, yapılan ziyaretten de duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ’da hazır bulundu.