NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, seçim sürecinin Nevşehir’de dostluk, kardeşlik, Barış ve Centilmenlik içerisinde geçeceğine inandığını kaydederken Nevşehir’de AK Parti’nin oylarının % 60’lar seviyesinde seyir ettiğini ifade etti.

Nevşehir’de bulunan siyasi partilerin tüm adaylarına başarılar temennisinde de bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yerel ve ulusal manada yapılan çalışmalardan insanların % 100’ünü memnun etmenin mümkün olamayacağını, AK Parti’nin icraatlarından rahatsızlık duyabilecek kesimlerin de olabileceğini hatırlatırken, AK Parti teşkilatları olarak her zaman insanlarımızın tamamıma ulaşarak onları yapılan çalışmalarla memnun etmek olduğunun da altını çizdi.

İstikrarın sürmesi temennisiyle seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerine de değinen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, “Öncelikle tüm aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin. Memleketimiz, Ülkemiz ve tüm Müslüman alemi açısından hayırlısı neyse o alacak inşallah. Vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde görüyoruz ki insanlarımızın AK Parti’ye olan güvenleri devam ediyor. Tabi ki bizlerin, Partimizin uygulamalarından rahatsız olan insanlarımız olabilir. Bizim hedefimiz % 100’ü memnun etmek ama bu çok zor. Son yapılan kamuoyu araştırmalarına göre AK Parti hala ilimizde % 60’ların üzerinde seyir ediyor. İnşallah bu istikrarı seçim sonuna kadar götürdüğümüzde yine istikrar devam edecek. Dostluk, Kardeşlik ve Barış havası içerisinde centilmence bir yarış olacak” diye konuştu.