AK Parti’de 1 Kasım seçimlerinden önce AK Parti Genel Merkezi’nin milletvekili aday listesini eleştiren AK Parti Avanos grubu partiden ihraç edilip edilmeyeceği merak ediliyor.

AK Parti Genel Merkezi tarafından 1 Kasım 2015 seçimleri öncesinde Nevşehir Milletvekili Aday listesi açıklanmasının ardından biz bu liste ile 3 milletvekili kazanamayız AK Parti Genel Merkezi’ne aday değiştirilmesi için halen süresi var açıklamasında bulunan AK Parti Avanos İl Genel Meclis Üyesi Fatma Parmaksız’ın yanı sıra Avanos Belediyesi AK Parti Meclis üyelerinin akıbeti ne olacak merak ediliyor.

AK Parti Avanos İl Genel Meclis Üyesi Fatma Parmaksız üst üste yaptığı açıklamalarda hem AK Parti Genel Merkezi’ni eleştirmiş hem de AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’i eleştirerek cevap istemişlerdi.

İşte tüm bu gelişmelerin ardından AK Parti 1 Kasım seçimlerinde hem Nevşehir’de 3 milletvekilini kazandı hem de ülke genelinde tek başına yeniden iktidara sahip çoğunluğu kazandı.


Seçimlerin ardından ise gözler Nevşehir İl Başkanlığına çevrildi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve ekibi seçimlerin sona ermesiyle birlikte seçimler öncesinde kamu oyu önünde parti genel merkezi kararlarını eleştiren Parmaksız ve beraberindekileri ihraç edecekler mi ve ne zaman edecek merak konusu.