Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti seçim beyannamesini açıklamak için eşi Sare Davutoğlu'yla beraber Ankara Arena'ya geldi.

Davutoğlu, yaklaşık 15 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilecek toplantı öncesi Arena Spor Salonu dışında olan vatandaşlar için selamlama konuşması yaptı. Davutoğlu şunları söyledi:

Sizlere selam vermeden, gözünüzün içine bakmadan salona girmek bize yakışmazdı. Madem ki siz sabahın erken saatlerinden beri burada, bizleri bekliyorsunuz, davetiniz ve çağrınız başımızın üzerindedir. Sizlere duyduğumuz muhabbet her şeyin üstündedir. İnşallah biraz sonra aday tanıtımı ve seçim beyannamemizin tanıtımını yapıp kutsal bir yola çıkacağız.

"SANDIKLAR PATLAYACAK"

7 Haziran’da tekrar bir demokrasi destanı yazmaya hazır mısınız? Bugün salonlardan taştığımız gibi, meydanlardan taşmaya hazır mısınız? 13 yıldır bizi alkışlayan dünyanın yanında, milli irade alkışlanacak. Ama Kılıçdaroğlu’nun alkışı gibi değil, sandıklar patlayacak.

İçeride programımız başlayacak, sizlere hitap edeceğiz. Ayrılmadan sizlerden söz istiyorum. 7 Haziran’da Anayasayı değiştirecek bir çoğunluğa ulaşacak mıyız? Millete hesap veren kadroları iş başına getirecek miyiz? Yolumuz açık, alnımız ak, yüreğimiz paktır. Allah yar ve yardımcımız olsun.