AK Parti İl Skm (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkanlığı tarafından, İl , İlçe Skm yönetimleri ve Seçim İşleri Başkanları, AK Parti Nevşehir İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün, Başkanlığında bir araya gelerek 31 Mart Yerel Seçimleri yol haritasıyla ilgili istişarelerde bulundu.

Toplantıda Seçim Stratejilerinden İlçe Sorunlarına, SKM Çalışmalarından Sahada Daha da Etkin Bir Ekip Çalışması Dahil Tüm Detayların Konuşulduğu Belirtildi. 

Toplantı da Konuşan AK Parti Nevşehir İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün, “Bizler Nevşehir için birlikte başaramak için sizlerle tek yürek sahada olacağız. Gecemizden gündüzümüzden işimizden gerekirse ailemizden bir müddet uzak kalabiliriz ama davamızın bilincini ve hedeflerimizin büyüklüğünü asla unutmayalım. Biz daha müreffeh ve daha yaşanılır bir Nevşehir için başarmak zorundayız. Bizlere bu görevi layık gorenleri asla utandırmayacağız. 31 Mart gecesi büyük bir zaferin gecesi olacaktır.” dediği ögrenildi.

İl Skm Başkanımız Mehmet Cingil, İl teşkilat başkanımız Serhat Sonugelen ile birlikte, İlçe Seçim İşleri Başkanlarımız ve İlçe Skm Başkanlarımızın katılımıyla 31 Mart Yerel seçimleri istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun." dedi.