NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de AK Parti tarihinin en önemli zaferlerinden birini daha kazanan Parti’de il binası tebrik için gelenlerle dolup taşıyor. Ancak başta MHP ve CHP olmak üzere diğer siyasi partilerin suskunluğu ise dikkatlerden kaçmıyor.

2002 Seçimlerinden bu yana Nevşehir’de en yüksek oyu alarak yeniden 3 Milletvekilini kazanan AK Parti’de başta önümüzdeki günlerde mazbatalarını alıp ardından Türkiye Büyük Millet Meclisinde yemin ederek Milletvekili olarak 26. Dönem meclisine girecek olan Milletvekilleri olmak üzere İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’de tebrik için gelenleri bizzat il başkanlığı makamında karşılayıp ağırlıyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in bu büyük seçim zaferini kutlamaya gelen Nevşehirlilerle sıcak muhabbetler kurdukları gözlenen söz konusu ziyaretlerde daha şimdiden Vatandaşın taleplerinin gündeme geldiği de gözleniyor.

Özellikle işsiz Vatandaşların başta Nevşehir Devlet Hastanesi ya da diğer sağlık ve eğitim kuruluşlarında sözleşmeli çalışmak istemeleri karşısında Milletvekili danışmanlarının daha şimdiden Vatandaşların taleplerini not aldıkları da gözlerden kaçmadı.

AK Parti’de bu gelişmeler yaşanırken, MHP, CHP ve ilimizde teşkilatı bulunan siyasi partilerde de yine derin bir sessizlik hakim.