AK Parti İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Mustafa Ataş, Nevşehir’e geldi. 

Ataş'ın 1 Kasım Erken Genel Seçimlerdeki başarıları nedeniyle teşekkür ziyaretlerinin ilk durağı Nevşehir'de Acıgöl ilçesi teşkilatına oldu...
Nevşehir'e Aksaray ilinden karayolu ile gelen Ataş, ilk olarak 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'den Nevşehir merkezinde en çok oy alarak yine bir rekora imza atan Acıgöl ilçesine gelerek AK Parti Acıgöl ilçe Başkanlığını ziyaret edip AK Parti İl Başkanı Ramazan Gül'ü tebrik ve teşekkür etti.

Ataş'ı  Acıgöl ilçesinde AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver , Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver , Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş , Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, ile partililer karşıladı.

AK Parti Acıgöl İlçe Teşkilatı’na yapılan ziyarette konuşan AK Parti Teşkilat Başkanlığı'ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş , “1 Kasım seçimlerini birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz çalışarak tamamladık. Tek başına iktidar olduk. Acıgöllü hemşerilerimiz AK Parti’ye yine güvenlerini verdikleri yüzde 86.7’lık oyla destek verdiler. Tüm teşkilat üyelerimizle çalışmaya devam edeceğiz. Hiçbir zaman rehavete kapılmadık. 1 Kasım’da Acıgl ve Nevşehir'de böylesine büyük bir başarı kazanmamıza vesile olan tüm teşkilatımıza Acıgöllü değerli hemşerilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Ataş Acıgöl İlçe Başkanlığı ziyaretinden sonra , Acıgöl İlçesi Merkez Kahvehanesi ziyaret ederek Acıgöllü vatandaşlarla çay içip sohbet etti ve 1 Kasım seçimlerinde verdikleri destekler için teşekkür etti.

AK Parti Teşkilat Başkanlığı'ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve beraberindeki AK Parti Nevşehir heyeti 1 Kasım Zaferinin ardından ülke genelinde yaşanılan sevince ortak olan ve istikrardan yana kararlı bir tutum sergileyen Nevşehirlilere teşekkür etmek amacıyla düzenlenecek olna proğrama katılmak üzere Nevşehir Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezine gitmek üzere hareket ettiler.