AK Parti İl Başkanlığı, Üç İlçede Kongrelerini gerçekleştirdi. Avanos, Gülşehir ve Kozaklı ilçelerinde gerçekleştirilen kongrede Başkanlar güven tazeledi.

Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl, ilçe ve belde teşkilat üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen 6.Olağan Gençlik Kolları Kongrelerinde;

Avanos İlçesinde; Emre Öner 
Gülşehir ilçesinde; Yusuf Bozan
Kozaklı ilçesinde ise; Selim Özefe

Gençlik Kolları Başkanlığına seçildiler.

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Türker yaptığı açıklamasında; “Zor günlerden geçtiğimiz bugünlerde AK Partiyi daha fazla sahiplenip, daha da güçlü olması, daha da güçlü şekilde Recep Tayip Erdoğan’ın arkasında olduğumuzu, milletçe ifade etmek için sizlerden daha çok çalışmanızı istirham ediyorum. Yine bugün yapılan kongrelerin ardından, görev alacak Gençlik Kolları ilçe başkanlarımız ve yönetimine bundan sonraki süreçlerde daha da çok çalışmalarını, milletimize Ak Partimizin hizmetlerini ve bu Ülke için geleceğiniz için, gençlerimiz için hedeflediğimiz çalışmaları anlatacak ve sizlerle bir arada olacaklardır. Bu vesile ile 6. Olan kongremizin Avanos’umuza, Gülşehir'imize ve Kozaklı'mıza, İlimize, Partimize ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyor. Katılımlarınızdan, yoğun ilginizden, AK Partimize olan desteğinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kaydetti.