AK Parti Nevşehir İl Başkanım Sn.Mehmet Ali Tanrıver, Milletvekili adaylarımız Sn.Mustafa Açıkgöz, Sn.Murat Göktürk ve Sn. Ebubekir Gizligider, Merkez İlçe Başkanım Sn.Salih Açıkgöz, Gençlik Kolları Başkanım Sn.Mustafa Rauf Yanar, Göreme Belediye Başkanım Nuri Cingil, , AK Parti İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimiz, Uçhisar Belde Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanlarım ve yönetimlerine Beldemizin güleryüzlü ve ilgisini esirgemeyen ESNAF ve HALKIMIZA, aramızda bulunmak isteyipte şehir dışından bizzat tebrik ve başarılarımızı kutlayan hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ederim . 


AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, Uçhisar’da Ak Parti’ye gösterilen desteğin büyük olduğunu vurgulayan, “Ülkemizin en önemli tarih, doğa ve kültür turizm merkezlerinden Göreme ve Uçhisar beldelerimizde bulunan müze ve ören yerlerimiz birer cazibe merkezi haline gelecektir. Beldelerimiz yapılacak yatırımlarla Dünyanın uğrak yeri konumuna gelerek, gelişimini devam ettirecektir. Bölgedeki turizm değerlerinin etkin tanıtımı noktasında Merkezi Hükümet ve Yerel Yönetimlerle aktif çalışmalar yürütülmektedir. Turizmin gözbebeği bu iki Beldemiz dünya turistlerinin uğrak mekanı olacaktır” şeklinde konuştu.

Kapadokya’nın Dünya turizmi açısından çok farklı bir öneme sahip olduğuna dikkat çeken Ak Parti Milletvekili ve Milletvekili adayı Murat Göktürk ise, Uçhisar, Göreme ve Avanos arasında ki turizm yollarına sıcak asfaltlama yapılacağına dikkat çekti.
Ak Parti Milletvekili ve Milletvekili adayı Murat Göktürk, yapılacak çalışmalarla Kapadokya’nın turizm potansiyelini iki katına çıkarmayı hedeflediklerini ifade ederek; “Dünyanın gözde turizm merkezlerinden olan Kapadokya bölgemizde Göreme ve Uçhisar şüphesiz ki turistlerin en çok ziyaret ettiği yerlerden birisidir. Bu açından Uçhisar, Göreme ve Avanos arasındaki turizm yollarının sıcak asfaltlama işine başlıyoruz. Turistlerimiz yapılacak olan sıcak asfaltlarla turizm cenneti olan bölgelerimize daha rahat ulaşım sağlayabilecekler. Bu tür hizmetlerle bölgemizin turizm potansiyelini iki katına çıkaracağız” diye konuştu.

Ak Parti Milletvekili ve Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider ise, Kapadokya Bölgesi’ne yapılan ve devam eden projelerle, turizmde çağ atlatacaklarını ifade ederek, hızlı tren ile birlikte Kapadokya’da turizmin çehresinin değişeceğini söyledi.
Nevşehir-Antalya uçak seferlerinin karşılıklı olarak başladığına da dikkat çeken Gizligider; “Ayrıca Nevşehir-İstanbul seferlerimizde haftada üç güne çıkarılmıştır. Yine Bölgemizin turizmine çok farklı bir çehre kazandıracak olan hızlı tren projesinde geçiş hattı etüt çalışmaları yapılarak 2035 hedefleri arasına alınmışken, hayati önem arz eden bir proje Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun açıklamış olduğu planlamanın çalışmaları başlanılmıştır. Biz bölgemizi ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyor ona göre hizmet üretiyoruz. Halkımızın hiç şüphesi olmasın bizler her zaman onlarla birlikteyiz, dünya turistlerini ağırlayan Kapadokya’mızı üreteceğimiz projelerle her zaman daha ileriye taşıyacağız” diye konuştular.