AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı, 6. olağan genel kurulu bugün saat: 11.00'de Ürgüp Belediyesi Sinema Salonunda saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı.

Daha sonra oluşturulan Divanın ardından yapılan seçimde, kongrede tek aday olan Ali Özer, oy çokluğuyla AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı olarak seçildi.


Nevşehir'in Ürgüp ilçesi Belediye Sinema Salonunda Yapılan Genel kurula, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen, Eski İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Edip Avşar, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları,il genel meclis üyeleri, Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Çiftçi ve çok sayıda partili katıldı. 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar genel kurulda yaptığı konuşmasında, "Ürgüp 6. Olağan İlçe Kongremizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Başkanımız Ali Özer ve yeni yönetimine başarılar diliyorum.. Hayırlı uğurlu olsun dedi."

AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk'te , "Ürgüp AK Parti 6. Olağan Kongremizi gerçekleştiriyoruz. Hayırlara vesile olsun. Durmadık Yorulmadık..." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, genel kurulda yaptığı konuşmada, "Ürgüp 6. Olağan İlçe Kongremizde AK Sevdalılarımızla bir aradayız. Milletimizin teveccühü ile, Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz. AK Parti Ürgüp 6. Olağan İlçe Kongremizde İlçe Başkanımız olarak seçilen Ali Özer’e ve ilçe yönetimimize başarılar diliyorum. "dedi. 

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde Ali Özer, Ürgüp ilçe başkanlığına seçildi.​ 6. olağan genel kurulu sonrası AK Parti Ürgüp ilçe yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu: