31 Mart yerel seçimleri öncesinde Ak Parti'nin Ürgüp'te belediye başkan adayı olarak belirlediği Mehmet Aktürk, saha çalışmalarına başladı.

Adaylığının açıklanmasının ardından Ak Parti Ürgüp İlçe Teşkilatıyla planladığı çalışmalarının planlandığı gibi devam ettiğini ifade eden Aktürk, Teşkilatımızla el ele vererek, ziyaretlerimize bugün itibarı ile öncelikle Belediyemiz, Kaymakamlığımız ve İlçe Emniyet Müdürlüğümüzle başladık.

Saha çalışmalarımız kapsamında Ak Parti İlçe Başkanımız Ali Özer ve Ak Parti Ürgüp Kadın Kolları Başkanımız Rüveyda İlhan ve Parti Yöneticilerimizle birlikte Ürgüp Belediye Başkanımız Fahri Yıldız'ın ardından İlçe Kaymakamımız Mehmet Maraşlı'yı, Mal Müdürlüğümüzü, İlçe Tarım Müdürlüğümüzü, Nüfus Müdürlüğümüzü, Toplum Sağlığı Merkezimizi ve İlçe Emniyet Müdürliğümüzü ziyaret ettik diyen Aktürk, Ürgüp'ümüz için emek veren herkese teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledik, vatandaşlarımızın gösterdiği ilgiye yürekten teşekkür ediyorum." dedi.

"İLAÇ GİBİ BAŞKAN" MEHMET AKTÜRK'ÜN SEÇİM BÜROSU HAZIRLANIYOR

Ziyaretlerde huzur ve güven ortamında bir seçim olması yönünde karşılıklı dileklerin ifade edildiğini belirten Aktürk, Ürgüp'te seçim sürecinde vatandaşlarımızla görüşebileceğimiz, çay içip sohbet edebileceğimiz seçim büromuzu hazırlıyoruz. Kısa süre içerisinde inşallah eski Aksel Market'in bulunduğu Mehmet Akif Bulvarı Fabrika Caddesinde kurumsal kimliğimize uygun olarak hazırlayacağımız seçim büromuzun açılışını gerçekleştireceğiz. Bu sürede sıkılmadık el bırakmamakta kararlıyız." dedi.