AK Parti Ocak Ayı Ürgüp İlçe danışma meclis toplantısı yapıldı.

AK Parti Ürgüp İlçe Danışma meclis toplantısına AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İl Genel Meclis Başkanı, İl Kadın Kolları Başkanı, İl Genel Meclis üyeleri, mahalle ve köy başkanları, Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Yönetimleri ve partililer katıldı. AK Parti Ürgüp İlçe Danışma Meclis toplantısında, İlçe Başkanı Mustafa Kılıç ilçe de yapılan çalışmalar hakkında sunum yaparken burada partililerin sorularına cevap verdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider ise burada yaptığı konuşmada ''Üzerimizde bize oy verenlerin vebali var. O yüzden çok çalışmamız gerekir. Sırtımızdaki ter hiçbir zaman kurumamalı'' diyerek 1 Kasım seçimlerinin ardından ülkede yaşanan siyasi kaosun sona erdiğini hizmetlerin devem ettiğini söylerken, Nevşehir’e yapılan hizmetlerin artarak devam edeceğini kaydetti.

1 Kasım'dan beri Nevşehir için Ankara'da mücadele verdiğini belirten Gizligider, "Siyaset sadece hizmet etme aracıdır. Ayrıştırmak ve ötekileştirmek değildir. Bunun için Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın koyduğu hedeflere doğru azimle ilerlemeliyiz. Milletin derdiyle dertlendiğiniz sürece siyaset güzeldir. Milletin derdine derman olmak, sevinçli gününde sevincini paylaşmamız gerekir. Aldığımız oyun hakkını verelim. Milleti hakir gören kimse iktidar olamaz" dedi. 

Konuşmaların ardından AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından imzalı başarı sertifikalarını, Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider mahalle ve köy başkanlarına tek tek takdim etti. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde partiden kopmayarak aktif görev üstlenerek katkı sağlayan başta Başkan Kılıç'ın Başkan Yardımcıları olmak üzere, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetiminde yer alan kişilere, Belediye Meclis Üyelerine ve İl Genel Meclis Üyelerinden hak eden kişilere plaket takdimi gerçekleştirildi.