Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Ürgüp Gençlik Kolları 5. Oĺağan Kongresi yapıldı.
İlçe Teşkilatındaki Kongre, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Elif Rabia Toptancı ve Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlerin katılımı ile gerçekleştirildi. 
Ak Parti İlçe Başkanı Ali Özer ve Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın da gençleri yalnız bırakmadığı kongrede konuşan Toptancı "Gençler Ülkemizin geleceği, Milli ve Manevi değerleri yüksek bir Gençlik ülkemizi geliştirmek Hedefimiz Güçlü bir Türkiye için çok çalışmak olacak." dedi.
Katılımcılara teşekkür eden Gençlik Kolları Nevşehir İl Başkanı Dolaşmaz, 2019 seçimleri için var gücümüzle dünden daha fazla çalışacağız dedi.
İlçe Başkanı Ali Özer ise, Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Tayyip Duran'a başarılar dileyerek, hizmetlerinden dolayı 2002'den bu yana görev yapan tüm başkanlara teşekkür ederek Şükrü Taşkın'a plaket verdi.
Belediye Başkanı Fahri Yıldız ise yaptığı konuşmada yeni seçilen Tayyip Duran'a ve ekibine başarılar dileyerek, her zaman yanlarında olacağı sözünü verdi.
Konuşmaların ardından delegelerin oyunu alan Duran, Gençlik Kolları Başkanı olarak seçildi.








Tayyip Duran Başkanlığındaki Ak PARTİ ÜRGÜP GENÇLİK KOLLARI YÖNETİMİ