Yapılan kongre ile Ürgüp İlçe Başkanı olan Ali Özer, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İlçedeki kurumları ziyaret etti.
Yapılan kongrenin ardından yoğun ziyaretçi trafiği olan Ak Parti Ürgüp İlçe Teşkilatı, ilçede görevde olan kurum ve kuruluşların temsilcilerini ziyaret etti.
Ak Partili Başkan ve Yardımcıları, önce İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı'yı ziyaret etti, ardından Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret eden heyet son olarak İlçe Emniyet Müdürü Baki Yılmaz'ı ziyaret etti.
Ziyarete ilçe Başkanı Ali Özer ve Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Deringöl, Kemal Öğütlü, Özkan Kosluoğlu ve Yusuf Taşçı eşlik etti. 
Teşkilat olarak vatandaşlardan gelen talep ve istekleri, soruları aldıklarını belirten Başkan Özer, Vatandaşlara cevap verebilmek adına ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla her zaman istişare içerisinde bulunacaklarını belirterek ziyaretlerin her kademeye artarak devam edeceğini vurguladı.
İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Belediye Başkanı Fahri Yıldız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Özer ve ekibine başarılar diledi.