AK Parti Ürgüp ilçesinde miting havasında seçim bürosu açtı.31 Mart 2019  tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimi için Ürgüp Belediye Başkan Adayı gösterilen Mehmet AKTÜRK'ün Ürgüp seçim bürosu dualarla açıldı.

Ak Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk’ün Ürgüp Seçim irtibat bürosunun açılışına TBMM Divan Katip Üye, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, İl Başkanı M. Rauf Yanar, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İlçe Başkanı Ali Özer, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Nevşehir'in Ürgüp İlçesi Mehmet Akif Bulvarı Fabrika Caddesindeki eski Aksel Marketin eski yerinde kurulan seçim bürosunun açılış kurdelesi, TBMM Divan Katip Üye, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, İl Başkanı M. Rauf Yanar, AK Parti İlçe Başkanı Ali Özer, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Başkan adayı Mehmet Aktürk ve partililer tarafından kesildi.

Seçim bürosu açılışından sonra partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti'li Milletvekileri Açıkgöz ve Menekşe, Ak Parti Hükümetinin Nevşehir, Ürgüp ve Türkiye için yatırımlar ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.