Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı Mustafa Otelde düzenlenen yemekli toplantıda seçim startını verdi.

Düzenlenen toplantıya Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Milletvekili Adayı Murat Göktürk, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, köy muhtarları ve 7 haziran seçimlerinde sandıkta görevli olacak tüm köy ve mahalle temsilcileri katıldı.

Toplantıda ilk olarak konuşma yapan Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, Bu seçimde de geçmiş seçimlerde olduğu gibi Nevşehir’den 3 milletvekilini Ankara’ya göndermek için el ele gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade etti.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ise yaptığı konuşmada teşkilatın ve teşkilatçılığın önemine değinerek, ev ev gezerek tüm vatandaşlara ulaşmak ve elini ovuşturanlara fırsat vermemek için el birliğiyle çalışacaklarını ifade etti.

Nevşehir Milletvekili ve yeniden Milletvekili Adayı olan Murat Göktürk ise bu dönemde de 3 milletvekilinin Nevşehir’de Ak Partiden seçileceğine olan inancını belirterek, başkanlık sisteminin detaylarından bahsetti. Avanos’ta 7 oyla bir seçim kaybedildiğinin altını çizen Göktürk, 1 oy’un bile çok değerli olduğunu söyledi. Ürgüplü Milletvekili Murat Göktürk, 2011 seçimlerinde Ürgüp’te rekor oyla kendilerini meclise gönderen Ürgüplü hemşehrilerinin bu seçimde de rekor kıracağına olan inancını belirtti.

Son olarak konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, 2015 genel seçimlerinde Ak Partiden 56 milletvekili aday adayı olan Nevşehir’de seçime katılacak isimlerin önemli olmadığını, önemli olanın Ak Partinin yine 3-0 milletvekili sayısıyla Ankara’da temsil edilmesinin yapılan işlerin artarak devamı için önem arz ettiğini ifade etti.