AK Parti, Ürgüp’te mevcut Belediye Başkanı Fahri Yıldız ile yola devam kararı aldı.

AK Parti Nevşehir’in ilçe belediye başkan adaylarını netleştirdi. Ürgüp’te belediye başkan adaylığı için, bir dönemdir belediye başkanlığı yapan  Fahri Yıldız  ile yola devam etme kararı aldı.

Tebrikleri kabul eden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, “2009 yılında partimiz beni belediye başkan adayı göstermişti, halkımızın teveccühü ile  belediye başkanlığını kazandık. Başından beri beni bırakmayan ilçe teşkilatıma, kadın kolları başkanı ve yönetimine, gençlik kolları başkanı ve yönetimine, partimizin değerli üyelerine, gönül verenlerimize ve Ürgüp halkına şükranlarımı sunuyorum. Bu dönemde yine istişare ettik ve bir dönem daha devam etmek için başvurumuzu yaptık. Kaderimizde varmış, bugün itibarı ile 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’nin adayı olma onurunu yaşıyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ak Partinin gösterişten uzak, hizmete yönelik çalışmalarını 5 yıldır Ürgüp’le buluşturmanın haklı gururunu yaşadığını belirterek “İnşallah bir dönem daha Ürgüp ve Ürgüp’lünün geleceğine yatırım yapmaya devam edeceğim.” Dedi.

Yıldız, uzun süren aday adaylığı süresinde kendisine destek olan herkese teşekkür ettiğini belirterek, “Diğer aday adayı kardeşlerimi medeni cesaretlerinden dolayı kutluyor, başvuru gününden bu güne kadar geçen süreçteki olgun davranışlarından ötürü teşekkür ediyorum, bu bir bayrak yarışı, daha yaşları genç, yeter ki içlerinde bu millete hizmet etme isteği olsun,  seve seve zamanı geldiğinde bayrağı devrederiz ama henüz yarım kalan işlerimiz var.” şeklinde konuştu.

Başkan Fahri Yıldız son olarak, Ak Partimiz ve Liderimiz Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gücüyle, Ak Partinin bayrağını Ürgüp’te layıkıyla taşımaya devam edeceğini sözlerine ekledi.