AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci başkanlığında, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar , İlçe Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve İl Genel Meclis Üyelerinin katılımıyla parti binasında yerel yönetimler çalışmaları kapsamında istişare toplantısı düzenlendi.

Yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin talimatları doğrultusunda sorumluluk bölgemizdeki il, ilçe ve belde belediye başkanlarımız ile ilgili istişare toplantısında bir araya geldiklerini ifade eden Zenbilci, Aksaray ve Niğde'den sonra şimdi de Nevşehir bölgemiz de Adaylar ve yerel seçime dair görüşmelerde bulunuyoruz. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde, her zaman teveccüh gören Parti'mizin Nevşehir genelinde daha da ileriye gidebilmesi için burada AK Parti il, ilçe, il genel meclis ve belediye meclis üyeleri ile istişare yapacağız." dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ise yaptığı açıklamada, “Yerel yönetimler başkan yardımcımız sn. Ahmet Zenbilci ve Teşkilatımız ile birlikte istişare toplantımızı gerçekleştiriyoruz hayırlara vesile olsun inşallah." dedi.