AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı ve Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Birimi Başkanlığı, Acıgöl ve Derinkuyu ilçelerine Ziyaret gerçekleştirildi.
AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Başkanı Sami Demirses ile AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Birimi Başkanı Semih Bilgili beraberinde bir grup heyet Derinkuyu ve Acıgöl ilcelerinde Belediye Başkanları, il genel meclisi üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri ziyaret ederek istek sıkıntı ve önerileri dinlendiler.

Acigöl İlçesi Yerel Yönetimler Toplantısını Acıgöl Belediyesi Toplantı salonunda Başkanı Ercan Ertaş ın ev sahipliğinde gerçekleştirirken düzenlenen toplantıya Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik,Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman ve Meclis üyeleride katıldılar.
Derinkuyu Ziyaretiyle gerçekleştirilen AK Parti Derinkuyu Yerel Yönetimler toplantısınada Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar da katıldılar.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Başkanı Sami Demirses , Nevşehir de tüm ilçe ve belde belediyelerini ziyaret ederek Yerel Yönetimler toplantısıyla burada Belediyelerimizin , Muhtarlıklarımızın sorunlarını masaya yatırıp, sıkıntılarını, istek ve önerilerini dinleyip  rapor haline getirerek İl Başkanımız ve Milletvekillerimize sunuyoruz dedi.

Seçimde değil hizmette yarışıyoruz diyen AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Birimi Başkanı Semih Bilgili de, öncelikle gösterilen ilgi ve misafirperverlik için tüm Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. İlerleyen günlerde de Nevşehir de ki diğer ilçelerimize de ziyaret gerçekleştireceğiz dedi.

BİZİM KÖKÜMÜZ MAZİDE GÖZÜMÜZ İSTİKBALDE

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Birimi Başkanı Semih Bilgili, AK Partili gençler olarak Nevşehir ilimizde ahlaklı, şuurlu, bilinçli ve Asım’ın nesli bir gençliğin yetişmesi için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmeliyiz. Biz kökü mazide gözü istikbalde olan gençleriz. Bizler tarihimizi çok iyi bilen ve atalarımızdan devraldığımız mirasımızın omuzlarımızdaki yükün ne kadar ağır ve önemli olduğunu bilmeli ve bu bilinçle hareket etmeliyiz. Hiçbir zaman kavganın ve çatışmanın değil dayanışmanın ve kucaklaşmanın tarafında olan bir gençlik olmalıyız. Partimizin kurucu Lideri milletin adamı 12’nci Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizler için hedef gösterdiği 2023 hedeflerine ulaşmak için el ele verip, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek var gücümüzle çalışmalıyız.”diye konuştu.

Yerel Yönetimler toplantısına,AK Parti merkez ilçe yerel yönetimler Başkanı Mustafa İçli ve Ak parti İl yerel yönetimler Başkan Yrd Metin Sertbakan da katıldılar.