Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde bulunan Parti binasında gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Danışma Toplantısına; Nevşehir AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Başkanı Sami Demirses, AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Halil Aksüt, Ak Parti Genel Meclis Üyeleri ile birlikte AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Danışma Toplantısında, AK Parti İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Başkanı Sami Demirses, Başkanlık Sistemi hakkında önemli bilgiler verdi. Ardından Merkez ilçe teşkilatı adına Yerel Yönetimler Başkanı Demirses, Aralık ayı faaliyetlerini okudu.


AK Parti İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Başkanı Sami Demirses toplantı sonrası yaptığı açıklamasında;" Derinkuyu yerel yönetimler ilçe danışma toplantısı yaptık bundan sonra da bütün ilçelerimizde gerçekleşecek." dedi.

AK Parti Merkez İlçe Danışma Toplantısında konuşan AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver, Nevşehir teşkilatlarının seçime her zaman hazır olduğunun altını çizerek, “Tüm Nevşehir teşkilatlarımız ile birlikte önemli başarılar elde ettik. Uyum ve birlikteliği yakaladığımızı düşünüyorum. Bu uyumu Genel Merkezimiz de görüyor ve bizi tebrik ediyorlar. Sizlerle gurur duyuyorum. Özellikle 15 Temmuz akşamı 22:47’de binlerce teşkilat mensubumuz ve vatandaşımız Milli İradeye sahip çıktı. Tüm teşkilatlar bu davaya ve demokrasiye sahip çıkışımızı konuşuyor. Böyle teşkilatlarla çalışmak benim için ayrı bir şeref ve onurdur” diye konuştu.

AK Parti Derinkuyu İlçe Danışma toplantısı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.