AK Parti Nevşehir il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri  Nevşehir Kamu Hastaneleri Yöneticisi Dr. Yücel Şal ile Nevşehir Ağız ve Diş  Sağlığı Merkezi  Başhekimi  Murat Alp’i ziyaret ettiler.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz başta olmak üzere il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Kamu Hastaneleri Yöneticisi Dr. Yücel Şal’ı makamında ziyaret ettiler.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, vatandaşların Devlet Hastanesindeki sağlık hizmetlerinin en üst düzeyde değerlendirilmesi için AK Parti iktidarı olarak reform niteliğinde çalışmalara imza atıldığını belirtti. Sağlık reformlarının istenilen hedeflere ulaşmasında sağlık çalışanlarının da ciddi katkılarının olduğunu dile getiren Tanrıver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, belediye başkanları ve  AK Parti il ve ilçe  yönetimi olarak da bu alanda daha da nitelikli hizmetlerin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini ifade etti.

Nevşehir Kamu Hastaneleri Yöneticisi Dr. Yücel Şal ise sağlık hizmetlerinden vatandaşların etkin şekilde yararlanması konusunda ellerinden gelen çabası gösterdiklerini aktardı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz  ve AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, daha sonra geçtiğimiz günlerde Nevşehir ile Nevşehir Ağız ve Diş  Sağlığı Merkezi  Başhekimi  Murat Alp’i de ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.