AK Parti Nevşehir Yerel Yönetimler Başkanlığınca, "Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" düzenlendi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı ve Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanlığı Nevşehir merkez dahil AK Partili  tüm belediye Başkanları ile toplantıda buluştu.

Toplantıda gelecek hizmet hedefleri ve ilimiz yapılacak hizmetler değerlendirildi.

AK Parti Nevşehir Yerel Yönetimler Başkanlığından www.fibhaber.com'a yapılan  açıklamada, Düzenlenen toplantıya, AK Parti İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Başkanı Sami Demirses, AK Parti Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Semih Bilgili, AK Parti'li Nevşehir, ilçe ve belde belediye başkanlarınında katıldığı belirtildi. 


Yerel yönetim çalışmaları ile mevcut durum ve hedeflerin değerlendirildiği toplantıda, belediye başkanlarının projeleriyle ilgili de bilgiler paylaşıldı.

Toplantıda ayrıca belediyecilik hizmetleri, halkla ilişkiler, bütçenin nasıl ve ne şekilde yönetildiği, sözü verilen projelerin gerçekleştirilip gerçekleştirilmediği ile belediye başkanlarının tabi tutulduğu performans sisteminde bir yılın muhasebesinin de yapıldığı kaydedildi.