Ticaret Borsası Konferans salonunda Mali ve İdari İşler Başkanı Fatih Güneş’in divan başkanlığında yapılan Danışma Meclisinin açılış konuşmasını İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver gerçekleştirdi.
Haziran ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan teşkilat çalışmaları hakkında Partililere bilgiler veren AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Teşkilat Performans Sistemi, üye çalışmaları ve Ramazan ayı içiresinde yapılacak olan faaliyetlerle ilgili konuştu. İl Danışma Meclisi Toplantısında daha sonra sunumlara geçildi. Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, birer sunum yaptı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver başkanlığında ki Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısına, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları, Belde Başkanları, Köy ve Mahalle temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.
Yaklaşık 3 saat süren toplantı soru cevap kısmı ile sona erdi.