AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından İlçe ve ilçe Teşkilat Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver başkanlığında, partinin ilçe ve ilçe teşkilat başkanları bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
AK Parti İl Başkanlığı Şehit Ömer Halisdemir toplantı salonunda İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver başkanlığında ilçe başkanları ve ilçelerin teşkilat başkanları bir araya gelerek istişarelerde bulundu.Toplantıda İl Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen’de hazır bulundu.
Toplantıda konuşan İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver,Nevşehir teşkilatını daha ileri seviyelere ulaştırmak için ciddi çalışmalar yaptıklarını belirterek  " Teşkilat çalışmalarımıza ara vermeden, hız kesmeden devam edeceğiz. Genel Başkanımız ve Başbakanımızın ve parti tüzüğümüzün izinde İl teşkilatımızı daha ileri seviyelere taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Omuz omuza hep birlikte mücadele edeceğiz” dedi.
Tanrıver, Cumhurbaşkanlığı sistemine yönelik TBMM’deki komisyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından, söz konusu anayasa değişiklik teklifinin onanmasıyla birlikte gerçekleştirilmesi planlanan referandum hazırlıklarının da tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, bu konuda her seçim döneminde ve referandumda olduğu gibi Nevşehir teşkilatı olarak en üst düzeyde sonuç almak için çalışmalar yapacaklarının altını çizdi.
Yaklaşık olarak 2 saat süren toplantıda ilçe başkanları, yapılan teşkilat çalışmaları ve ilçelerin sorunları hakkında bilgiler verdiler.