7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde AK Parti seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti, bu kapsamda sandık güvenliği konusunda, seçimlerde görev alacak partililerin katıldığı ve tüm Türkiye’de eş zamanda gerçekleştirilen ‘Sandığa Sahip Çıkıyoruz” toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Fatih Aral yaptığı açıklamada, yaklaşan genel seçimler öncesinde AK Parti’nin tüm ilgili organlarının birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir uyum örneği gösterdiğini belirtti.
Sandık toplantılarında partinin her bir kademesinde görev alan insanların bilgilendirilmesinin hedeflendiğini kaydeden AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Fatih Aral; “Demokrasilerde sandık ana belirleyici güçtür, çünkü gücünü halktan almayan bir siyasi mekanizma bitmeye, tükenmeye ve yok olmaya mahkumdur. AK Kadroların inançlı ve kararlı Türkiye sevdasını yakından izleyen ve takip eden aziz milletimiz önüne konulan her sandıkta, evlatlarına sahip çıkma adına kararlı tutumlarını halen devam ettirmektedir. Hepinizin malumu olduğu şekliyle Türkiye, 7 Haziran 2015 tarihinde genel seçimlere gidecek ve önümüzdeki dönem milletimizi temsil edecek olan milletvekillerini seçecektir. Partimiz, devletimize ve milletimize en iyi şekilde hizmet edecek adayların belirlenmesi için aday belirleme sürecine başlamış ülkemizi 2023 hedeflerine yaklaştıran önemli adımlardan biri daha atmıştır. Yeni Türkiye'nin inşası sürecindeki önemli aşamalardan biride Milletvekilliği Genel Seçimleridir. Bu nedenle sandıklar bizim için vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Seçim günü de sandık kurullarımız ve müşahitlerimizle hep birlikte sandık başlarında olacağız. Sandıklarımıza ve oylarımıza sahip çıkacağız. Bunun için bugünden çalışmalı ve meydana gelebilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı hazırlıklı olmalıyız. Bu anlamda hepimize çok büyük sorumluluklar düşüyor. Sandık bazlı yapılan bu çalışmalarla parti olarak halkın tabanına yani milletimize inmenin en iyi örneğini sergiliyoruz. Bu çalışma ve toplantılarla temel amacımız, sandıklarda partimizin ve bizlerin arzu ettiği en güzel sonuçları almaktır’’ dedi.