7 Haziran milletvekili seçimleri için AK Parti’de adayları belirleme süreci başlıyor. Partide temayül yoklaması bugün saat 10:00-16:00 arasında Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde başladı.

AK Parti’de temayül yoklaması bugün....

52 Aday Adayının yarıştığı Nevşehir Ak Parti Temayül Yoklaması Başladı.

Nevşehir'de Ak Parti Milletvekili aday adaylarının yarıştığı temayül yoklaması başladı.

Temayüle mevcut Milletvekilleri katılmıyor.

52 Aday adayının yarıştığı temayül yoklamasında sonuçların bugün açıklanmayacağı Genel Merkez'den açıklanılacağı bilgisine ulaşıldı.

Temayül yoklamalarıyla ilgili dün bir açıklama yapan AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver, 7 Haziran Genel Seçimleri için partilerine 55 milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapıldığını ifade etti.

“ Tanrıver, “Teşkilat mensuplarımızın oy kullanacağı temayülü yani bir diğer deyişle teşkilat yoklamasını Allah’ın izniyle gerçekleştireceğiz. Yapılacak olan yoklamanın ardından teşkilat mensuplarının oyları hiç açılmadan ve sayılmadan genel merkeze gönderilecek ve orada değerlendirme yapılacaktır. 7 Nisan tarihinde de adaylarımız inşallah kesinleşecektir” ifadelerini kullandı.

Tanrıver,
25.dönem Milletvekilliği Aday Adayları temâyül yoklaması şehrimize,teşkilatımıza,ülkemize ve İslam coğrafyasına hayırlı uğurlu olsun dedi.

DEĞERLENDİRME GENEL MERKEZDE

Temayül yoklamasının yarın saat 10: 00-16:00 arasında Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacağını belirten Tanrıver, "Teşkilat mensuplarımızın oy kullanacağı temayülü yani bir diğer deyişle teşkilat yoklamasını Allah'ın izniyle gerçekleştireceğiz. Yapılacak olan yoklamanın ardından teşkilat mensuplarının oyları hiç açılmadan ve sayılmadan genel merkeze gönderilecek ve orada değerlendirme yapılacaktır. 7 Nisan tarihinde de adaylarımız inşallah kesinleşecektir. Aday adaylarımızın milletvekili adayı olabilmeleri için yapılacak olan ilk yoklamanın şehrimiz ve memleketimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Teşkilatlarımız kimi istiyorsa onu seçecektir ve adaletli bir yoklama olacaktır. Teşkilat mensuplarımızın, şehrimize ve memleketimize en fazla fayda sağlayacak olan isimleri seçeceğinden şüphemiz yoktur. Teşkilat mensuplarımıza her hususta olduğu gibi bu hususta da güvenimiz tamdır." Diye konuştu.