AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı'nın ev sahipliğinde, Genel Merkez seçim İşleri Başkanlığı 4.Bölge toplantısı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde başladı...

SAAT 11.00'DE GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEÇİM İŞLERİ BAŞKANI VE İSTANBUL MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ŞENTOP’UN BAŞKANLIĞINDA KAPADOKYA KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİNDE BAŞLADI...

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen 4. Bölge Toplantısı'na; AK Parti İstanbul Milletvekili ve seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Nevşehir'in yanı sıra Kayseri, Aksaray ve Niğde illerindeki parti yöneticileri katıldı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Kazım Sunar ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda AK Parti İstanbul Milletvekili ve seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş, Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı 4. Bölge toplantısında yaptığı konuşmasında; "
Türkiye'de yapılan her seçimin önemli olduğunu ancak 2014 yılında gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimi'ni Türkiye için bir dönüm noktası olarak gördüklerini belirtti.

Ataş; Bu seçimlerin hemen sonrasında Cumhurbaşkanlığı seçimi var ve Türkiye'de ilk defa halk Cumhurbaşkanını seçecek. Sonrasında ise genel seçimler var. Bu yüzden 2014 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli" dedi.