Ak Parti Nevşehir Milletvekileri ve İl Yönetimi Avanosta ziyaretlerde bulundular

10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Ramazan Bayramı dolayısıyla İlçe ve Belde teşkilatlarına ziyarette bulundular.

Ziyaretlere ; AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Milletvekilleri  Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz,  Avanos İlçe Başkanı Serkan Feralan,Avanos İl Genel Meclis Üyeleri, Fatma Baba Parmaksız, Şaban Topuz,  Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Çalış Belediye Başkanı Alpaslan Özer, Avanos Eski Belediye Başkanı Dr. Mustafa Körükcü, ve Partililer katıldı.

ziyaretle ilgili Ak Parti Avanos İlçe Başkanı Serkan FERALAN yaptığı açıklamada;

10  ağustos 2014  tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine parti olarak yoğun tempo hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz.    Bütün vatandaşlarımızı  yapılacak olan bu seçimlerde Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'a destek vermeye davet ediyoruz. Türkiye tarihinde ilk defa Halk Cumhurbaşkanını seçecek, 2023 hedefiyle yola çıkan Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, güçlü İdari Kadrosuyla  Türkiyemizi Dünya'da söz sahibi yaparak milletimizi Gururlandırdı. Yaptığı hizmetlerle Yurt İçi Ve Yurt dışındaki vatandaşlarımızın Takdirini ve Duasına mazhar oldu. Nevşehir Ak Parti Kadroları olarak Vekilinden üyesine  Ülkemizin Huzuru refahı, İnsanlarımızın Mutluluğu için bütün halkımızı Ak Parti saflarında Ülkemizi Muassır Devletler  seviyesine getirmek için, çalışmaya davet ediyoruz dedi.