9 Kasım 2014 tarihinde Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen olağan genel kurul sonrasında hatırlanacağı üzere Mustafa Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu yeniden göreve getirilmişti. 

Ak Parti İl Başkanı Av. M. Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Tevfik Ekici ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine yeni dönemde başarılar diledi. 

Genel Kurulun hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti İl Başkanı M. Ali Tanrıver, “Genel Kurulun hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. 

Allah utandırmasın inşallah. Yönetim kurullarımızdaki tüm arkadaşlarımızla beraber yeni dönemin Eğitim-Bir-Sen camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Daha önce bu yönetimlerde görev almış tüm arkadaşlara da bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. 

Bu görevin bir bayrak yarışı olduğuna dikkat çeken Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir, Yaklaşık 6 yıl önce eğitimcilerin desteğiyle bu göreve geldiklerini ve bundan sonra da ilimizde eğitim seviyesinin daha da gelişmesi için çaba sarf edeceklerini dile getirdi.

Özdemir”09 Kasım 2014 tarihinde yapmış olduğumuz genel kurulumuzda yeniden göreve getirildik. Yönetime iki arkadaşımızın takviyesiyle göreve devam ediyoruz. 

Ak Parti hükümetleri tarafından Milli eğitim pek çok konuda ilerledi. Pek çok Avrupa ülkelerinden ileri düzeydeyiz. Bu gelişmenin kaydedilmesi için bizlerde üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.