AK Parti Nevşehir İl ve İlçe Başkanlığı tarafından Merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bir miting gerçekleştirdi.
7 Haziran’da gerçekleştirilecek 25.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerine sayı günler kala çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bir miting düzenleyerek, Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’i halkla buluşturdu.
Mitinde, Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in yanı sıra Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile parti yöneticileri de hazır bulundu.
Mehmet Akif Ersoy Mahalle Konağı önünde düzenlenen mitingde AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz’ de birer konuşma yaptı. Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’de, yaklaşık bin kişilik gruba hitaben birer konuşma yaptı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, muhalefet partilerinin halka boş vaatler vermeyi sürdürdüğünü belirterek, “AK Parti olarak bugüne kadar hayal olan bir çok çalışmayı ve projeyi hayata geçirdik. Bunlardan birisi de kira öder gibi ev sahibi olmaktı. Şimdi TOKİ sakinlerinin kendi evlerinde, huzur ve güven içinde oturduklarını görüyoruz. Halkın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. İnsanımıza hizmet için ‘halka hizmet Hakka hizmet’ anlayışıyla çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Nevşehir’de TOKİ konutlarının temel sorunlarının giderildiğine dikkat çeken AK Parti Nevşehir Milletvekili ve adayı Murat Göktürk ise; “Buradan diyorum ki; onlar konuşur, AK Parti yapar. Bundan sonrada da onlar sadece konuşacak, AK Parti milletin izni ve desteği ile yeni işleri yapmaya devam edecek. 2002’den önce Hastane kuyruklarında ölen insanları, ilaç alamayan vatandaşlarımızı ve işsizlikten evine ekmek götüremeyenleri hatırlatın. Bizim TOKİ’ de oturan arkadaşlarımıza büyük bir şükran borcumuz var. Bundan sonra TOKİ’li kardeşlerimiz bizden ne isterse yerine getireceğimize söz veriyorum” ifadesini kullandı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve adayı Ebubekir Gizligider ise, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve Yeni TOKİ halkının Ak Parti’ye her seçimde büyük bir teveccüh gösterdiğini belirtti.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nin kalkınması adına çok büyük projelere imza attıklarını ifade eden Gizligider; " 30 Mart’ta bizi yalnız bırakmayan ve 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanımıza kefil olan Nevşehir halkının desteği ile 3-0 yapacağız” dedi.
7 Haziran seçimlerinin sadece Türkiye için değil, bütün dünya için önem taşıdığını ifade eden Gizligider, "Nevşehir’de 3 kardeşiniz olarak, sizlere hizmet için yola çıktık. Şu anda muhalefet partileri boş vaatlerle insanlarımızı kandırmaya çalışıyorlar. Biz bugüne kadar yapamayacağımız hiçbir vaatte bulunmadık. AK Partimizin halkımıza sunduğu en önemli hizmet ise, ekonomik istikrardır. Nevşehir’imiz 13 yıllık AK Parti iktidarımız döneminde yıllardır çözümlenemeyen sorunları çözüme kavuşturmuş, getirilemeyen hizmetleri almaya başlamıştır. Yollar, köprüler, hastaneler, resmi binalar, okullar yurtlar hepsi bizim iktidarımız döneminde Nevşehir’e getirilmiştir.

Nevşehir’imiz bu hizmetlerden fazlasıyla yararlanmıştır ve yaralanmaya da devam edecektir. 7 Haziran seçimlerinde inşallah üç milletvekili çıkararak bundan sonraki süreçlerde yapacağımız hizmetlerimizle hız kesmeden devam edeceğiz ve Nevşehir’imize layık olmaya çalışacağız.

Öte yandan mitingin ardından vatandaşla sohbet eden Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, sorunları dinledi ve hatıra fotoğrafları çektirdi.